De Goudvink, heerlijk vakantiehuis in Rijs!

Enkele jaren geleden kochten wij, Eric en Ellen, De Goudvink. Er moest heel wat aan gebeuren maar het resultaat is er dan ook naar!

De Goudvink ligt in het prachtige Friese dorpje Rijs, in de zuidwesthoek van Friesland, slechts een uurtje rijden vanaf de randstad. Op 1,5 kilometer afstand bevindt zich het IJsselmeer; op het gebied van watersport kun je dus je hart ophalen!
In de omgeving van Rijs vind je de meest pittoreske en historische dorpjes. De natuurlijk is natuurlijk ook adembenemend – het Friese landschap is in dat opzicht werkelijk uniek. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar een mens zó tot rust komt als in Rijs. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat De Goudvink veel mogelijkheden biedt en volledige privacy heeft. Dit, in combinatie met de prachtige natuur om je heen voel je de zorg van alledag direct van je schouders glijden!

,

© Christoph Schütz via Pixabay.com
© Christoph Schütz via Pixabay.com

...even helemaal tot jezelf komen

Dat kan in De Goudvink. Daar ontbreekt het je werkelijk aan niets. Op mooie dagen kun je naar hartelust wandelen of fietsen en regent het? Ook dan is het gezellig!